Det er de færreste der ikke sætter pris på et godt hvidløgsbrød. Herhjemme har vi intet problem i at købe hvidløgsbrød fra frost – problemet med hvidløgsbrød fra frost er altid, at man først kommer i tanke om dem i sidste minut.
Du ved.. der hvor maden er færdig, ovnen har ikke været tændt, og et hvidløgsbrød vil være prikken over i’et til aftensmaden.
» Et hvidløgsbrød går godt til stort set alt! Find inspiration til hovedretten i mine opskrifter på svinemørbrad i airfryer, frosne kyllingevinger i airfryer og hel kylling i airfryer.
Derfor er der gået et lys op for mig, da jeg fandt ud af hvor hurtigt jeg kan lave et hvidløgsbrød i vores Airfryer. Normalt ville hvidløgsbrødet først være færdig langt inde i aftensmaden, der hvor børnene allerede er på vej væk fra bordet.
Så nemt laver du et frosssent hvidløgsbrød i din Airfryer
Jeg ligger som regel hvidløgsbrødet på et stykke bagepapir. Dog kom jeg her til at skære et for stort stykke bagepapir. Se bare afbagningen af hvidløgsbrødet på næste billede, hvor midten af hvidløgsbrødet godt kunne bruge lidt mere farve.
Jeg gav hvidløgsbrødet 2 minutter mere uden bagepapiret, og det gav en bedre afbagning af hvidløgsbrødet:
Ingredients
- Et hvidløgsbrød fra frost
Instructions
- Giv hvidløgsbrødet 9 minutter i din Airfryer ved 180 grader.
- Tjek gerne om hvidløgsbrødet har fået nok indeni. Har den ikke det, giv den da 2 minutter ekstra. Hvis den har fået nok farve, kan du nedjustere varmen til 150 grader de sidste 2 minutter.