Bedste Airfryers i 2023 – Anmeldelse af de 10 bedste Airfryer-ovne


0 Shares

Airfryer test og analyse 2023 udførst af Airfryertips.dk. Airfryers er små kompakte ovne, der med deres højkoncentrerede varmekilde og kratige blæser, cirkulerer varmen rundt om madvarer som pommes frites, kyllingelår, grøntsager og meget mere, og luftstege dem på mindre tid end du kan gøre det i en traditionel ovn.

Airfryers er kendte for at være strømbesparende og fedtreducernede, hvilket er korrekt, da det kun er nødvendigt at tilføje en lille mængde olie samtidig med, at maden bliver tilberedt hurtigere end i en traditionel ovn.

Lig dertil at du ved de fleste Airfryers behøver en kort til ingen opvarmningstid, hvilket vi er vant til med de traditionelle ovne vi er vant til at bruge.

De 10 bedste airfryers 2023

Hop til anmeldelsen af følgende airfryers?

1. Anmeldelse af Cosori Dual Blaze

Min klare favorit er Cosori Dual Blaze, der er en tidsbesparende airfryer, der laver pommes frittes på få minutter. Derudover kommer airfryeren med avancerede funktioner som nemt kan vælges via displayet.

Pros

 • Kapacitet: 6,4 liter / 2,5 kg.
 • Dobbelt varmelegeme med patenteret automatisk temperaturkontrol, så den steger maden jævnt uden at maden skal rystes eller vendes.
 • Behøver ikke at blive forvarmet.
 • 12 forudstillede madprogrammer.
 • VeSync-app’en giver dig mulighed for at styre airfryeren via appen og kan betjenes med Alexa.
 • Tåler opvaskemaskine: Anti-stick-kurven og grillpladen kan rengøres i opvaskemaskinen.

Cons

 • En af de større modeller på markedet.

Cosori Dual Blaze pris og tilgængelighed

2. Anmeldelse af Princess Airfryer 182065

Er du i tvivl om du skal vælge en Airfryer eller en miniovn? Så er Princess 182065 Airfryeren perfekt til dig. Denne luksuriøse kombination mellem en Airfryer og miniovn kan grille, bage, stege, og endda dehydrere. Den roterende mesh-kurv sørger for, at du får de sprødeste chips nogensinde og gør det uden at du behøver at røre i dem hvert 5. minut. Desuden kan du bage masser af snacks på de 3 bageplader med en speciel luftkonvektionsteknologi.

Cosori Premium Smart CS158-AF pris og tilgængelighed

Olien er ikke nødvendig:

– Den varme cirkulerende luft i Princess Airfryeren gør at brugen af olie ikke længere er en nødvendighed, når du tilbereder pommes frites, kød, fisk og grøntsager. Det betyder, at du kan nyde al den mad, du og din familie elsker, men uden den kalorieholdige olie. Selv snacks, kager og brød bliver sprøde og lækre. Udover dette har Airfryeren også en dehydrerende funktion til frugt og grønt. Den bedste måde at tilberede sundere snacks, som frugtlæder eller grøntsagschips, til dig selv og dine børn.

Den nyeste teknologi inden for varmluftstegning til sund stegning:

Princess Airfryeren kombinerer varm, cirkulerende luft med den perfekte tilberedningstemperatur, så du kan bruge Airfryeren til at stege, bage, grille og dehydrere. High Speed Air Convention-teknologien sikrer, at du ikke behøver olie for at få et perfekt og sprødt resultat. Ingen olie betyder også at du bliver sparet for rod, så du kan efterlade den i dit køkken til hverdagsbrug. Udover de ti forprogrammerede indstillinger kan du også justere temperaturen manuelt mellem 40 og 200 grader for et perfekt resultat. Dette gør det nemt at tilberede rundstykker, frikadeller og quiche i Airfryeren. Takket være de medfølgende tre grillstativer kan du tilberede mange produkter på samme tid i ovnen.

Princess Airfryer 182065er utrolig let at bruge:

Den digitale berøringsskærm gør det nemt at vælge den korrekte temperatur eller dit foretrukne program. Ved siden af dette gør 90 minutters timerfunktionen og overophedningsbeskyttelsen Airfryeren sikker at bruge. Det specialfremstillede håndtag på den roterende kurv kan bruges til at fjerne kurven og tømme den over en tallerken, uden at skulle røre nogen overflade.

Princess Airfryer 182065 har også forprogrammerede indstillinger:

Takket være den forprogrammerede indstilling kan du vælge den korrekte temperatur og bagetid med blot et tryk på en knap. Princess Airfryeren har 10 forprogrammerede indstillinger til pommes frites, bøffer, kager, pizza, brød, fisk, rejer, kylling, rotisserie og dehydrering. Prøv dem alle sammen, og se alle de muligheder, du har med en Airfrye. Fra pommes frites til tilberedning af kød, fisk og grøntsager med mindre til ingen olie. Alt er muligt.

Hvad hører med?

 • Princess Airfryer
 • Bageplade
 • 3x grillriste
 • Rotisseriekurv
 • Håndtag til rotisseriekurv 
 • Brugsanvisning

Grunde til at vælge en Princess Airfryer:

 • Tilbered de bedste og mest sprøde chips takket være den roterende kurv med et handy håndtag
 • 10 L volumen og 1500 Watt effekt, så du eksempelvis kan tilberede hele din familie pommes frites

3. Anmeldelse af TriStar FR6980

Med denne Tristar Airfryer FR-6980 kan du tilberede mad på forskellige måder uden brug af olie. Ikke alene kan du stege fritter og snacks i den, men denne Airfryer giver også mulighed for at stege, grille, eller bage forskellige retter. Især hvis du leder efter en kompakt Airfryer, der giver dig mulighed for at lave mad til kun 1 eller 2 personer, så er denne Airfryer for dig.

Det kompakte design ser ekstremt slankt ud og har en kapacitet på 2 liter, hvilket giver plads til to portioner fritter eller fire snacks. Tristar Mini Crispy Fryer fylder ingenting og kan derfor placeres i ethvert køkken. Det gør det muligt, hurtigt at tilberede forskellige typer måltider, om du bor alene eller sammen med en partner.

Du vil også være i stand til at fremtrylle velsmagende snacks til en lille gruppe på ingen tid. Bag muffins, småkager eller tilbered kartofler med grøntsager og kød. Med Tristar Mini Crispy Fryer kan du hurtigt og nemt tilberede sund mad.

TriStar FR6980 pris og tilgængelighed

TriStar FR6980 med en varmluftsteknologi til sprøde snacks

Tristar Airfryer FR-6980 kan indstilles til temperaturer mellem 80 og 200 grader og har en timer, der sender et signal i op til 30 minutter. Maden tilberedes derfor hurtigt, idet varm luft strømmer gennem Airfryeren med høj hastighed for at varme maden op og tilberede den. Denne varmluftsteknologi sørger for, at alle snacks og pommes frites får en sprød yderside, mens indersiden forbliver lækker blød. Der bruges næsten ikke olie, hvilket gør maden til et sundere alternativ.

Tristar Mini Crispy Fryer har en effekt på 1000 Watt, hvilket sikrer, at Airfryeren hurtigt når den ønskede temperatur. Du behøver ikke vente længe på lækre stegte snacks. Tilbered chips, kroketter eller bagte kartofler nemt som ingenting med Airfryern fra Tristar og vælg et sundt alternativ fuld af smag og et sprødt resultat.

TriStar FR6980: Sikkerhed under tilberedning af mad

På trods af det kompakte design og den høje varme, der strømmer gennem Airfryeren, er der styr på sikkerheden. Der er tilføjet en overophedningsbeskyttelse, så Airfryeren slukker, så snart den overophedes. Du bruger også et cool touch-håndtag, så du altid sikkert kan fjerne maden fra Airfryeren uden at brænde dine hænder. Skridsikre fødder er fastgjort for at forhindre Tristar Airfryer FR-6980 fra at falde ned fra køkkenbordet.

Det resulterer i at Airfryeren er fastgjort til bordpladen, og der vil ikke ske uheld. Du kan indstille temperaturen i det analoge kontrolpanel, og timeren advarer dig, når tilberedningstiden er gået. På denne måde kan du tilberede maden hurtigt og sikkert, uden at den brænder på eller overophedes. En fremragende Airfryer, hvis du vil tilberede lækre retter hurtigt og nemt.

Fordele og ulemper ved Tristar Airfryer FR-6980

Hvis du vælger en Tristar Airfryer FR-6980 til dit hjem, kan du tilberede hurtige måltider med et velsmagende resultat. Udover selve Airfryeren får du en aftagelig kurv og en handy manual, så du hurtigt lærer at bruge denne Airfryer. Der er masser af grunde til, at Tristar Mini Crispy Fryer er et fremragende valg. Leder du efter en Airfryer, der fylder minimalt derhjemme, eller som du nemt kan tage med på camping, tilbyder Tristar Airfryer FR-6980 et kompakt design.

Selvom denne model er velegnet til en mindre gruppe, kan du bruge den til omfattende bagning, stegning, grillning eller friturestegning. Varmluftsteknologien sikrer lækre sprøde fritter på en sund måde. Med kontrolpanelet kan du nemt indstille den korrekte tilberedningsmetode, hvorefter du ikke længere skal bekymre dig om det.

Kompakt design til Tristar Mini Crispy Fryer

Tristar Airfryer FR-6980 har et kompakt design, hvilket betyder, at den kan placeres forskellige steder i hjemmet og bruges til forskellige formål. Airfryeren har en påsat skuffe, som kan rumme op til 400 gram frosne pommes frites. Hvis du bor sammen med en roommate eller partner, er dette den ideelle Airfryer, da du kan tilberede 2 portioner fritter.

Med en vægt på kun 2,57 kg kan du endda tage Airfryeren med, når du skal på camping, så du kan nyde hjemmelavet fastfood uden at bruge olie. Den indvendige gryde er aftagelig og nem at rengøre. Den har en non-stick belægning, som gør det nemt at fjerne madrester. På kun 20 minutter kan du tilberede lækre pommes frites eller nyde en sund snack. Ideel til hvis du har lange arbejdsdage, da du ikke skal bruge timer i køkkenet.

4. Anmeldelse af Philips Avance Collection XXL

Philips Airfryer XXL HD9650/90 er en Airfryer med stor kapacitet, der giver sprøde pommes frites og sprøde kyllingevinger hver gang. Den er enkel at bruge, den kan også stege, grille og bage – og du behøver kun minimal brug af olie hvilket gør dine retter lidt sundere. Den er dog i en højere prisklasse og optager en del plads på bordpladen.

Philips Avance Collection XXL pris og tilgængelighed

Et minuts gennemgang af Philips Aba

Philips er velkendt inden for køkkenmaskiner, og efter at have brugt det sidste årti på at fremstille Airfryers, er det et populært mærke når der skal vælges Airfryer. Airfryers er fantastiske til at tilberede sundere versioner af overdådige snacks såsom pommes frites og kyllingevinger. 

Philips Airfryer XXL HD9650/90 er en premium-model, som virksomheden tilbyder. Med det samme blanke sorte design som Philips Essential Airfryer HD9252/91, er du sikret ensartede gyldne pommes frites og kyllingevinger hver gang.

Airfryers bruger varm luft til at gøre madvarer placeret i Airfryer kurven sprøde og bruger betydeligt mindre olie end ved friturestegning, men uden at gå på kompromis med smagen. Philips udtaler selv, at Airfryeren bruger omkring 90% mindre olie end friture. HD9650/90 har også, hvad Philips kalder fedtfjernende teknologi. En ekstra indsats som adskiller og opfanger fedt udskilt af maden under tilberedning, så du ikke indtager det. 

Philips Airfryer XXL HD9650/90 har en kapacitet på 1,4 kg, hvilket Philips siger er tilstrækkeligt til seks portioner. Og udover luftstegning kan apparatet også stege, grille, bage og genopvarme.

Der er fem forudindstillinger til alt fra frosne madvarer og kylling, til fisk og kage, som tilbyder standardtemperaturer – selvom du selv skal indstille tilberedningens varighed. En manuel tilstand lader dig indstille temperatur og tid ved hjælp af hjulet og knapperne, der sidder på hver side af LED-panelet. 

Philips Airfryer XXL HD9650/90 er bedst egnet til dem, der laver mad til flere personer, eller flere dage frem.

Philips Avance Collection XXL’s design

 • 7,3- liters / 7-liters kapacitet
 • Friturekurv og skuffe tåler opvaskemaskine
 • Fem forudindstillinger, til bl.a. pommes frites, kylling og frossen mad

Philips Airfryer XXL HD9650/90 er en temmelig omfangsrig Airfryer, der måler 39,6 x 39,6 x 40 cm, hvilket betyder, at den vil optage en del plads på dit køkkenbord. Når det er sagt, kan den rumme 1,4 kg mad, hvilket Philips hævder er nok til seks portioner.

I modsætning til nogle Airfryers på markedet, har den et mere afrundet design – som kombineret med det blanke sorte ydre giver et elegant apparat. Det er en Airfryer med kurv, men det er den første, jeg har set, hvor Airfryer skuffen er på løbere, som glider glat, når den tages ud af selve Airfryeren. Airfryerkurven, indsatsen til fedtfjernelse og skuffen tåler alle opvaskemaskine.

Ud over luftstegning kan HD9650/90 også bage, grille, stege og genopvarme. LED-panelet har et hjul til justering af temperaturen og tilberedningens varighed, samt fem forudindstillede temperaturer til tilberedning af frosne fødevarer, kød, fisk, hel kylling og kage. En hold-varm-funktion holder madens temperatur i op til 30 minutter, med Airfryeren i stand til at tilberede i op til en time ad gangen. Den har en maksimal temperatur på 200 grader.

Udover det medfølgende opskriftshæfte, som er fyldt med mere end 30 inspirationsopskrifter til både salte og søde retter, tilbyder NutriU-appen hundredvis flere. Appen er tilgængelig til iOS og Android. Hæftet indeholder også foreslåede temperaturer og tidspunkter for en række forskellige fødevarer. 

Køb en Philips Airfryer XXL hvis:

Du laver mad til flere personer

Med en kapacitet på 1,4 kg er Philips Airfryer XXL HD9650/90 ideel, hvis du skal mætte flere munde, eller hvis du laver mad forud for ugen. 

Du vil gerne lave mad med olie, men stadig være sund.

Olie tilføjer en lækker smag og kan i nogle tilfælde resultere til en lidt sprødere skorpe på madvarer som f.eks. kyllingevinger.

Du vil have en letanvendelig Airfryer

Philips Airfryer XXL HD9650/90s kurv er på skinner, så den glider nemt ind og ud af apparatet, hvilket gør den utrolig nem at betjene ift. kurven.

Køb ikke en Philips Airfryer XXL hvis:

Budgettet er stramt.

Dette er en af de dyreste Airfryers på markedet. Selvom den giver sprøde, saftige resultater og er ekstremt alsidig, hvis dit budget er begrænset, så vælg en Airfryer fra GoWise i USA eller Tower i Storbritannien, som begge er mere overkommelige.

Du har minimal plads

Med så stor en kapacitet er der ingen tvivl om, at Philips Airfryer XXL HD9650/90 er en af de mest omfangsrige Airfryers på markedet pt. Hvis pladsen er trang i køkkenet, er det bedst at undgå denne. 

Du har brug for en påmindelse om at ryste

Det er vigtigt at ryste eller vende maden halvvejs under tilberedningen, når den luftsteges, da det sikrer en jævn tilberedning. Philips Airfryer XXL HD9650/90 tilbyder ikke denne praktiske funktion – hvis du føler, at det ville være nyttigt, så skal du gå efter en anden. 

5. Anmeldelse af Ninja AF300EU

Hemmeligheden bag vellykket madlavning ligger i timingen, og Ninja Foodi Dual Zone Airfryer AF300EU gør det nemt at lave mad. Dens mest attraktive egenskab er dens evne til at tilberede to separate fødevarer samtidigt, som kan programmeres, så de er klar på samme tid. Du kan også bruge Foodi Dual Zone Airfryer til at tilberede to separate fødevarer uafhængigt af hinanden, hvis du ønsker det. Derudover gør seks-i-en-enheden meget mere end at luftstege. Du kan både stege, genopvarme, dehydrere og bage.

Ninja AF300EU pris og tilgængelighed

Ninja AF300EU med et slankt finish

Leder du efter et stegeapparat til at forbedre dit eksisterende udvalg? Ninjas alsidige tilbud er måske lige noget for dig. Foodi Dual Zone Airfryer AF300EU giver os valgmuligheder og slutter sig til Ninjas hurtigt voksende kollektion af køkkenmaskiner.

Ninja, der er bedst kendt for sit udvalg af blendere og foodprocessorer, der konkurrerer med bl.a. Nutribullet med hensyn til stil og funktionalitet, designer apparater, der “passer til livsstilen for travle mennesker over hele verden”. Ud over blendere og foodprocessorer tilbyder virksomheden et intuitivt udvalg af hakkere, multistegere og helsegriller, alle designet til at lave lækker mad, hurtigt.

AF300EU er den seneste model, der slutter sig til Ninjas udvalg af dedikerede Airfryers og multikomfurer, der kan prale af den slankeste finish og med de mest praktiske funktioner til dato. Det er unikt, da det giver mulighed for at tilberede to separate retter på rekordtid. Dette er muligt som et resultat af dens Sync-tilstand, som gør det hårde arbejde for dig ved at sikre, at den mad, du placerer indeni – f.eks. kød i det ene rum og grønt i det andet – begge er klar på samme tid.

Ninja Foodi Dual Zone Airfryer AF300EU tilbyder alle de sundhedsmæssige fordele ved en anstændig Airfryer, idet den kan tilberede op til 75 procent hurtigere end en varmluftsovn, med lidt eller ingen olie påkrævet. Hvad mere er, har den evnen til at udføre fem andre opgaver, herunder:

 • Max Crisp (Sprødhed): Til tilberedning af frosne fødevarer såsom nuggets og chips.
 • Roast (Stegning): Til stegning af grøntsager og kød. 
 • Reheat (Genopvarmning): Til genopvarmning af madvarer, hvilket er fantastisk til rester. 
 • Dehydrate (Dehydrering): Til fremstilling af grøntsagschips. 
 • Bake (Bage): Til når du har lyst til noget sødt.

Ninjas Foodi Dual Zone Airfryer AF300EU’s design og primære funktioner

Ninjas Foodi Dual Zone Airfryer AF300EU er ulig nogen anden Airfryer, jeg har prøvet. Ud over evnen til at skabe sunde luftstegte fødevarer med lidt eller ingen olie, kommer den med et unikt tilbud, idet den kan tilberede to separate fødevarer på samme tid og sikre, at de er klar til servering samtidig. 

Måler en imponerende 31,5 i højden og 35 cm i bredden, det er et ret stort apparat, når det gælder køkkengadgets, men dens design er slankt og attraktivt, såvel som funktionelt. En sofistikeret sort og krom finish betyder, at det er den slags gadget, du ikke har noget imod at have stående fremme på din bordplade – forudsat at du har plads til det.

Apparatet føles ergonomisk i hånden og er luksuriøst lavet. Den har to uafhængige stegeskuffer, der let kan glide ud for at give dig en samlet kapacitet på 7,6 liter. Hvert rum er dybt nok til at tilberede en anstændig mængde mad – det kan f.eks. være 500 g søde pommes frites, 1 kg kylling eller op til 12 cupcakes. Skuffegrebene føles behagelige og er lette at isætte og tage ud. 

I hvert rum er en tallerken, der hjælper med at brune maden, når du luftsteger; det sikrer, at luften kan cirkulere rundt om maden for at fjerne overskydende fugt og sikre en sprød, gylden finish. De forhindrer også, at maden klæber til bunden af hvert rum. Jeg fandt dem nemme at tage ud for enkel rengøring, enten i hånden eller i opvaskemaskinen.

Udover luftstegning har enheden også følgende funktioner: crisp, stege, genopvarme, dehydrere og bage, og alle disse funktioner er tydeligt markeret på det digitale kontrolpanel. Nedtællingstimeren gør det også nemt for dig at se, hvor meget tilberedningstid der er tilbage i hver sektion.

Ydeevne

Med en vægt på 8,2 kg er det den sværeste del af håndteringen af maskinen. At løfte Ninja’s Foodi Dual Zone Airfryer AF300EU ud af kassen og placere den på bordpladen er en workout i sig selv. Den har tydeligt markerede knapper, der lyser stilfuldt op, så snart du tilslutter apparatet og tænder det.

Apparatet leveres med en hurtig-start guidebog, som indeholder opskrifter på inspirerende måltider, du kan tilberede, bl.a. kylling, svinekød, fisk, vegetarretter og desserter.

Det anbefales, at du tjekker maden midtvejs gennem tilberedningen og ryster den for at sikre, at maden bliver tilberedt jævnt – men dette besejrer næsten hele USP for en sådan maskine, hvorved det er meningen, at du skal kunne indstille den og vente for at slutningen kan virke sin magi. Når det er sagt, kræver det nogle eksperimenter at prøve at få den perfekte finish…

Vi kan især godt lide, at du kan vælge forskellige indstillinger for hvert rum. For eksempel kan du stege kød på den ene side, og bage på den anden. 

Køb en Ninja Foodi Dual Zone Airfryer AF300 hvis:

Du leder efter inspiration: Mangler du inspiration? Foodi Dual Zone Airfryer kan gøre aftensmaden mere interessant. Brug den til at lave opskrifter fra det dedikerede opskriftshæfte, såsom ‘Kokos-lime torsk og blomkålsris’ eller ‘Kylling Fajitas med krydrede ristede kartofler’. 

Du ønsker fleksibilitet i køkkenet: Denne enhed giver dig seks tilberedningsindstillinger i én, som du nemt kan få adgang til – brug den til at tilberede stegt kylling på den ene side og dessert på den anden.

Du vil gerne undgå friture, men elsker smagen: Brug denne og vælg en sundere luftstege mulighed for at begrænse mængden af olie, du anvender til din mad.

Køb ikke en Ninja Foodi Dual Zone Airfryer AF300 hvis:

Du er ikke fan af stegt mad: Det bedste ved denne enhed er dens evne til at gøre fødevarer sprøde på under 20 minutter. Hvis du foretrækker smagen af saftige langsom-tilberedte retter, er dette apparat sandsynligvis ikke noget for dig. 

Du forventer, at genopvarmningsfunktionen fungerer som en mikroovn: Selvom det genopliver rester, erstatter den ikke en standard mikroovn, som for eksempel kan tilberede færdigretter eller varme og smelte væsker.

Du har mange munde at mætte: Selvom kapaciteten på 7,5 liter er stor, vil du ikke være i stand til at stege en hel kylling i denne enhed. Hvis du leder efter noget, der kan tilberede store partier, er det værd at overveje en multisteger såsom Ninja Foodi Max Multi Cooker i stedet.

6. Anmeldelse af Ninja AF160

Med en kapacitet, der er stor nok til op til fire portioner af dine foretrukne stegte madvarer, kan Ninja Airfryer Max AF160 levere sundere stegte fødevarer med minimalt besvær. Det kan være dyrere end andre Airfryers, men den tilbyder en række tilberedningsfunktioner, et ukompliceret kontrolpanel, og alle delene kan rengøres i opvaskemaskinen. Det er en alsidig allrounder, der tilbeder mad hurtigt.

Ninja AF160 pris og tilgængelighed

Ninja AF160 er en af de mest populære

Airfryers popularitet fortsætter med at vokse, efterhånden som flere og flere mennesker opdager, at disse køkkenapparater kan tilberede, gøre sprødt og brune mad så hurtigt, at din ovn føles ulidelig langsom til sammenligning. Ninja er kendt for at lave nogle af de bedste blendere og Instant Pot alternativer, men du kan også vælge dette mærke for nogle af de bedste Airfryers.

Ninja tilbyder to typer Airfryers, dens dobbeltzone-modeller har to separate stegerum og en større kapacitet. Hvorimod Ninja Airfryer Max AF160 (kendt som Ninja Airfryer Max XL i USA) kun har én madlavningskurv og er Ninjas mest førsteklasses enkeltzone-Airfryer. 

Den er bestemt dyrere end andre Airfryers af denne størrelse, der fås fra konkurrerende mærker, men det kan meget mere end at tilberede velsmagende sundere versioner af klassisk stegt mad. Den har seks funktioner (syv på den amerikanske model), udover luftstegning kan den bruges til at bage, stege og endda dehydrere mad, hvilket gør den til et alsidigt apparat.

Det er en ret kompakt Airfryer, der stadig kan prale af en kapacitet på 5,2 liter / 5,5 liter, så der er plads nok til fire portioner pommes frites eller endda til en hel kylling. Den fungerer som de fleste Airfryers, ved effektivt at cirkulere meget varm luft i et lille rum, tilberede mad 50% hurtigere end varmluftovne for at skabe crispy resultater, der kræver op til 75 % mindre fedtstof end traditionel stegning.

Ninja AF160’s design

 • 5,2 liter / 5,5 liter kapacitet
 • Lille fodaftryk
 • 6 tilberedningsfunktioner (7 i USA)

Vi siger ikke, at Ninja Airfryer Max er et lille apparat, men taget i betragtning af andre Airfryers, tager denne ikke meget bordplads, men den er høj. Den måler 36 x 25 x 32 cm. Og hvis du hellere vil gemme den ude af syne i et skab, er den med en vægt på 5,2 kg let nok til, at de fleste kan flytte rundt på den.

Den keramisk overtrukne Airfryer kurv leveres med en aftagelig keramisk overtrukket crisper-plade, denne hæver mad fra bunden af kurven, så luften kan cirkulere og overskydende fedt dryppe af. Begge er non-stick og kan rengøres i opvaskemaskinen. Kurven er udstyret med et stort chunky håndtag til at trække den ud, hvilket også er nyttigt til at give din mad et ryst midt i tilberedningen.

Det enkle kontrolpanel har et digitalt display til nedtælling af tilberedningstiden. Hver tilberedningsfunktion kan vælges ved at trykke på den tilsvarende knap, og der er yderligere knapper til at justere standardindstillingerne for tid og temperatur samt en start/stop-knap og en tænd/sluk-knap.

Airfry-funktionen kan indstilles i op til 60 minutter ved maksimalt 210 grader, mens den kraftigere Max Crisp-funktion opvarmes ved en indstillet temperatur på 240 grader i maksimalt 30 minutter. Der er ingen foruddefinerede indstillinger for dine yndlingsretter, men du får en hurtig startguide med i kassen, som indeholder forslag til tid og temperatur samt oliemængder til masser af madvarer samt 20 opskrifter, du kan prøve. Jeg så dog gerne at de havde flere madlavningsråd til stege- og bagefunktionerne, da guiden mangler denne info.

Køb en Ninja AF160 hvis:

Du mangler bordplads: Selvom den er høj, betyder dens lille fodaftryk, at denne Airfryer ikke dominerer din køkkenbord, så du kan nyde fordelene ved luftstegt mad, selvom dit køkken er kompakt.

Du vil have en Airfryer, der er nem at rengøre: Panden og crisperpladen kan vaskes i opvaskemaskinen, så der er ikke meget rengøring, du skal gøre i hånden.

Du vil have sundere fritter hurtigt: Fra rå kartofler til sprøde gyldne hjemmelavede fritter på kun 20 minutter, kan denne Airfryer ikke kun spare tid i køkkenet, men du vil få sundere fritter med mindre olie, end hvis du tilbereder dem i en frituresteger.

Køb ikke en Ninja AF160 hvis:

Du vil have to stegezoner: Med kun én Airfryer kurv giver denne Airfryer dig ikke mulighed for at tilberede to madvarer ved siden af hinanden som Ninja Foodi Dual Zone Airfryer AF400.

Du laver mad til en flok: Afhængigt af hvad du laver, er der rigelig plads til at lave mad til op til 4 portioner, men større familier ville have gavn af en Airfryer med større kapacitet.

Du vil have forudindstillinger for mad: Nogle Airfryere tilbyder foruddefinerede indstillinger for almindelige fødevarer som pommes frites, kylling og frossen mad. I stedet kommer denne Airfryer med en hurtigstartguide fuld af madlavningsskemaer, der beskriver tid og temperaturindstillinger for en lang række fødevarer.

7. Anmeldelse af Ninja AG551EU

Jeg forventede ikke at kunne lide denne maskine så meget, som jeg gjorde, men jeg blev overvældet af dens brugervenlighed, hurtige tilberedning og fantastiske resultater på tværs af alle seks tilberedningsfunktioner. Det ville være en game changer for alle uden nem adgang til en ovn i fuld størrelse og kunne nemt erstatte daglig kogeplade og ovnbrug i enhver husstand af gennemsnitlig størrelse.

Ninja AG551EU pris og tilgængelighed

Ninja AG551EU er intet mindre end genial

Ninja foodi max helsegrillen og Airfryern (AG551UK) går et skridt videre end den gennemsnitlige Airfryer og inkluderer en grill til hurtigt at tilberede alt fra laks til kebab. Dette er især nyttigt, hvis du forsøger at tilberede sundere måltider uden overskydende olie, eller hvis du holder øje med husholdningsomkostninger, med Ninja, der hævder at bruge denne maskine i stedet for en konventionel ovn til at tilberede pølser, kan spare op til 45% på din energi.

Med seks tilberedningsfunktioner, inklusiv luftstege, bage, stege, genopvarme, dehydrere og grille, burde apparatet kunne gøre næsten alt, hvad din ovn kan. Men kan en Airfryer virkelig erstatte din trofaste ovn eller kogeplade, når det kommer til at bage småkager, stege ribben eller tilberede den perfekte bøf? Ninja lover, at maden bliver perfekt hver gang, med et smart tilberedningssystem til at beregne de ideelle tilberedningstider og temperaturer.

Du kommer til at elske Ninja AG551EU

Du bliver nødt til at lære at elske din Ninja foodi, for den er ikke så nem at rykke rundt på. Med en vægt på mere end 10 kg, er den bestemt ikke praktisk at slæbe ud af et skab, hver gang du har lyst til lidt chips. Den fylder ret meget, når den står fremme, hvilket er værd at overveje, hvis du har et lille køkken eller begrænset bordplads. Jeg fandt også ud af, at den blev ret varm under brug, så sørg for, at den er på en varmebestandig overflade for at forhindre skader.

Heldigvis ser den lige så stilfuld ud som en Airfryer kan, med tiltalende buede linjer, et slankt sort og sølv ydre, et løftelåg og en touch-skærm langs bunden. Den er meget nemt at tørre af for at holde den ren.

Hvad kommer med en Ninja AG551EU

Bortset fra selve enheden, som har en aftagelig skærm, indeholder æsken en 3,8 L stegegryde, en 3,8 L sprøde kurv og en 740 cm² grillplade, som alle er keramisk belagte og stables sammen, selvom alle blot kan opbevares på selve maskinen, når den ikke er i brug. Den leveres også med en rensebørste med skraber, en instruktionsbog og opskriftsbog til at komme i gang og et digitalt stegetermometer, der kan opbevares på siden af maskinen. De aftagelige dele kan alle rengøres i opvaskemaskinen, men jeg fandt det lettere at vaske i hånden ved at bruge skraberen på eventuelle saucer eller genstridige pletter.

Ninja AG551EU’s ydeevne

Selvom det er praktisk at have instruktionsbogen i nærheden (i det mindste i starten), er dette apparat så nemt at bruge, at jeg regner med, at jeg kunne have fundet ud af det uden nogen som helst vejledning. Berøringsskærmens betjeningsknapper er lette at betjene og inkluderer endda en statuslinje til at overvåge forvarmning med klare instruktioner på skærmen, når det er tid til at tilføje eller fjerne mad for de perfekte resultater. Det er grundlæggende et spørgsmål om at vælge den tilberedningsfunktion, du ønsker, ændre klokkeslæt og temperatur fra standardindstillingen, hvis det ønskes, og derefter trykke på start.

Sonden er lidt mere kompliceret at betjene, men ligetil, når du først får styr på at indsætte den i den tykkeste del af kødet eller fisken, du tilbereder. Instruktionerne deler detaljerede forklaringer på, hvordan dette skal gøres for alt fra bøffer til en hel kylling, for at sikre, at det fungerer korrekt. Det er muligt at vælge, hvordan du vil have kød tilberedt, fra rødt til gennemstegt, og enheden tager sig så af alt andet.

Jeg var skeptisk over, at det virkelig kunne klare en medium-stegt bøf – noget mange restauranter ikke gør godt – men min blev perfekt. Husk på, at kødet kan se lidt understegt ud, når det først kommer ud af grillen, men skærmen vil så bede dig om at lade det hvile i op til fem minutter for at fuldføre tilberedningsprocessen.

Ninja AG551EU med cyklonisk grillteknologi

Cyklonisk grillteknologi cirkulerer luften hurtigt rundt om maden på en grillplade med høj densitet, hvilket giver maden en lækker grillet smag, en normal grill kan bare ikke kopiere – det er tættere på en grillsmag. Det anbefales dog at bruge en olie med et højt røgpunkt, såsom vegetabilsk eller kokosolie, frem for olivenolie, for at minimere røgen.

Airfryeren er lige så i top. Især chips var gyldenbrune og lækre og stegte meget hurtigere end en normal portion i ovnen. Det tog dog et par forsøg at få dem præcis, som jeg foretrækker dem, og det er nødvendigt at ryste dem regelmæssigt under tilberedningen, for at få det bedste resultat. Airfryeren var også særlig god til at tilberede frossen mad, herunder pommes frites og fiskefileter – en lifesafer på en travl hverdag.

Ninja AF551 er fantastisk til at stege kylling og bage chokoladekage. Dét at man ikke behøver at forvarme airfryeren er ligeledes meget værdsat. Ikke desto mindre, vil jeg slå et slag for, at Ninja AG551EU ikke passer til familier på mere end 4 personer, da den simpelthen ikke er stor nok.

8. Anmeldelse af Philips Airfryer XXL HD9867

Hvis du er typen, der insisterer på toppen af linjen og er villig til at betale for det, er Philips Premium Airfryer XXL den bedste Airfryer for dig. Så snart du løfter den og mærker, hvor tung den er, ved du, at den er godt bygget. Det har også en stor kapacitet, så det er et godt valg, hvis der altid er et hav af mennesker ved dit middagsbord. 

Philips Premium Airfryer XXL: Pris og tilgængelighed

Philips Premium Airfryer XXL anmeldelse: Design

Philips Premium Airfryer XXL er formet som en stor tønde lavet af blank sort plast. Når du bruger håndtaget til at trække kurvene ud, glider de ud på et spor. Herefter løfter du den inderste kurv ud, så den nederste er uden håndtag. Der er et par fejl med dette design. Først og fremmest, da den indvendige Airfryer kurv har en mesh skærm i bunden, kan fedt og saft dryppe ned på bordpladen eller gulvet. For det andet, da der ikke længere er et håndtag på maskinen, skal du lirke den op for at udskifte inderkurven. 

På toppen er der et digitalt panel, der styres ved at dreje og trykke på en skive. Indstillingerne på displayet er små. Hver forudindstilling er repræsenteret af et ikon, såsom en bøf til kød.

Den er stor og har en vægt på ca. 8,5 kg, så den er ikke let at flytte rundt på, hvis du vil opbevare den i et skab.

Philips Premium Airfryer XXL anmeldelse: Tilberedningsevne

Philips Premium Airfryer XXL klarer sig generelt set rigtig godt i de tests der er blevet lavet. Den scorer ligeledes højt på brugervenligheden med hensyn til et intuitivt kontrolpanel, instruktionerne i manualen og hvor nem den er at rengøre.

Der kræves ingen forvarmning på Philips, men maden havde generelt brug for mere tid til at stege end foreslået. Madlavning i denne Airfryer er dog en et-trins proces, hvilket er praktisk. Dette gør det nemt at tilføje mere tid, hvis tingene ikke er helt færdige uden at bekymre dig om, at ovnen går på standby. Efter du har trykket på “on”-knappen har du mulighed for at vælge et forudindstillet program eller din egen temperatur og tid.

Philips Premium Airfryer er nem at bruge og rengøre

Første gang, jeg brugte Philips, havde jeg brug for at henvise til manualen for at identificere nogle af ikonerne på kontrolpanelet. Efter at have brugt den et par gange er det nemt at programmere Airfryeren, selvom ikonerne for forudindstillingerne er bittesmå, og du skal skele lidt for at se dem. Skiven gør det nemt hurtigt at justere indstilling, temperatur og tid. 

Denne Airfryer har flere dele end en typisk model. Udover en ydre kurv eller skuffe har den en aftagelig del kaldet en “Fedt reducer”, der sidder i skuffen og en Airfryer kurv med aftagelig netbund. Mens kurvene glider ud af Airfryeren uden behov for at trække, når du løfter håndtaget op, kommer kun den inderste kurv ud, så du kan vinde op med dryp gennem nettet. Når du derefter skal udskifte kurven, skal du lirke maskinen op, da der ikke er noget håndtag til den nederste kurv. 

Det er usandsynligt, at nogen vil blive brændt ved at røre ved Philips’en, når den varmer. Den højeste temperatur, jeg registrerede, var 59 grader på bundens forside. Håndtaget og betjeningselementerne forbliver kølige nok til at røre ved…

Alle de aftagelige dele er belagt med nonstick finish, og de tåler opvaskemaskinen. Dog kan madrester blive fanget i nettet og kan være svære at fjerne. Med denne Airfryer får du en meget detaljeret brugs- og plejemanual samt en opskriftsbog med blødt omslag. 

Endelig bedømmelse af Philips Premium Airfryer XXL

Philips Premium Airfryer XXL er en meget solidt bygget maskine, der sælges til en høj pris. Den scorer meget godt i de fleste test af Airfryers, uden områder, hvor den faldt særligt ned. Dette gør den til en allround performer, men du kan få mad, der er lige så brun og sprød fra en meget billigere maskine ala Cosori Dual Blaze.

Min eneste betænkelighed er egentlig Airfryer kurven – den er ikke særlig svær at bruge, men er mere ubelejlig end dem i andre Airfryers. Den har dog en stor fordel i sin evne til at gøre et fremragende stykke arbejde med at stege 1 kilo pommes frites på én gang. Hvis du skal mætte mange munde, kan det gøre det pengene værd for dig. 

9. Anmeldelse af Cosori Premium Smart CS158-AF

Cosori Premium Smart Airfryer er en fantastisk maskine, der er nem at bruge og rengøre, hvor dens eneste svage punkt er en tilbøjelighed til at køre en smule varmere end den indstillede temperatur. Jeg tror ikke, at nogen, der køber CP158-AF, vil blive skuffet over dens sprøde madudbud og relativt strømlinede brugeroplevelse. Jeg har dog fundet andre Airfryers i samme prisklasse, som er lidt nemmere at bruge og rengøre, og som giver bedre temperaturnøjagtighed. Selvom CP158-AF ikke halter for langt bagefter topkonkurrenten i disse henseender, ville den stadig ikke få min varmeste anbefaling, medmindre den var på tilbud.

Cosori Premium Smart CS158-AF: Pris og tilgængelighed

Cosori Premium Smart CS158-AF: Madlavningsydelse

Smart CS158-AF hører til de bedste Airfryers på markedet, som eksempelvis er garant for at tilberede nogle lækre pommes frites.

CS158-AF kan også bruges til at tilberede kød, og tilberedte et dejligt saftigt kyllingebryst, der var mørt nok til nemt at blive skåret med siden af en gaffel.

Cosori Premium Smart CS158-AF: Brugervenlighed

CS158-AF er utrolig nem at bruge – også nemmere end mange af de andre modeller. For det meste gør den tydelige LCD-skærm og plus/minus-knapper til tid og temperatur det relativt nemt at vælge de indstillinger, du ønsker. Der er også individuelle knapper til hver af maskinens 11 forudindstillinger samt forvarmningsfunktionen. Selvom disse dedikerede knapper gør det ret nemt at vælge disse forudindstillinger, kan det store antal knapper godt være en smule forvirrende ved første øjekast.

Når vi taler om forvarmningsfunktionen, så har CS158-AF en anden tilgang til forvarmning end de fleste af de maskiner. På de fleste andre maskiner på markedet skal du vælge dine ønskede tilberedningsindstillinger (manuel temperatur og tid eller en forudindstilling) og trykke på start. Maskinen går derefter i forvarmningstilstand og giver dig besked, når den er oppe på temperaturen. CS158-AF kræver, at du vælger forvarmningsfunktionen og en temperatur, og derefter venter på, at den er færdig med forvarmningen, før du indtaster andre indstillinger.

Airfryer kurven på CS158-AF har et godt håndtag og glider ganske let ind og ud, hvilket gør det nemt at ryste din mad midt i tilberedningen (et almindeligt krav til mange luftstegeopskrifter). Den firkantede form føles også som en meget mere effektiv udnyttelse af pladsen end de cirkulære kurve, der bruges af nogle andre modeller. Når maden er færdig, syntes jeg dog, at det var lidt svært at fjerne den inderste stegekurv fra den ydre kurv.

Cosori Premium Smart er nem at rengøre

CS158-AF tilbyder en relativt smertefri rengøringsoplevelse med kun et par mindre gener. Airfryer kurven har en tendens til let at smide fedt og snavs og kræver generelt ikke for meget skrubning for at blive ren. Konsistensen af kurven er dog lidt ru, så de få gange, jeg fik en genstridig fedtplet, havde svampen en tendens til at blive en smule revet, mens den skrubbede med noget ekstra albuefedt.

Værdi

CS158-AF tilbyder god samlet ydeevne til en gennemsnitlig pris. Jeg har dog fundet nogle maskiner, der koster det samme eller lidt mindre og yder lidt bedre. Selvom denne maskine ikke er den bedste værdi på markedet, er den stadig en ret god værdi samlet set.

Konklusion

Cosori Smart CS158-AF er en god, veldesignet Airfryer, der vil tjene ethvert køkken godt. Hvis du leder efter noget med præcis temperaturnøjagtighed, så du kan finjustere dine opskrifter eller noget med den mest strømlinede brugergrænseflade som muligt, er der andre modeller, der klarer sig lidt bedre på disse veje. Men for de fleste køkkener giver CP158-AF alt, hvad du behøver fra en af disse superkonvektionsenheder.

Hvorfor eje en airfryer?

Hvorfor eje en airfryer? Nu hvor airfryeren har vundet en så stor popularitet gennem årene, er det i høj grad på grund af bekvemmelighedsfaktoren. Dette ydmyge køkkenapparat giver dig muligheden for nemt og bekvemt at tilberede en bred vifte af madvarer i airfryeren, mens den står på dit bor, frem for at du behøver at bruge din almindelige ovn, stegepanden, mikroovnen eller frituregryden.

Airfryeren er et værktøj, der gør madlavningen til leg, fordi den er så kraftfuld og kan alt fra et genopvarme, stege, bage og dehydrere mad. Selv rengøringen er så nem, at det næsten kan komme som en overraskelse sammenlignet når man skal bruge flere timer på at rengøre en hel ovn.

Nogle gange er det svært at modstå den sprøde konsistens og utroligt tilfredsstillende smag af fødevarer, der er blevet friturestegt. Du kan få den samme sprøde sprøde konsistens i en airfryer uden olien.

Airfryers bruger varm luft til at stege madvarer. De cirkulerer luft ved en meget høj temperatur og bruger konvektionsprocessen til at stege, bage og stege ting. De gør det muligt at stege mad med meget lidt olie, så du kan spise sundt uden at gå på kompromis med smagen

Det er sandt. Du kan lave mad sundere derhjemme med en airfryer, med mindre rod, mindre ballade og al den fantastiske tekstur og smag af friture. Airfryeren fjerner besværet med olie, men giver stadig en fantastisk sprød tekstur og smag.

Selvom jeg nok allerede har dækket de vigtigste fordele ved en airfryer, så lad os tage et kig på de største fordele ved at eje en airfryer.

Største fordele ved at eje en Airfryer

En airfryer er meget renere og hurtigere at bruge. Den er nem at vedligeholde, og den kræver ikke meget plads at opbevare den. Hvis du har overvejet, om du skal anskaffe dig en, anbefaler jeg varmt at prøve airfryeren. Du vil ikke se dig tilbage. Stol på mig.

Hvad er en Airfryer?

I en nøddeskal er det meningen, at en Airfryer skal efterligne, hvordan en frituregryde tilbereder mad, og give dem det gyldne, sprøde ydre, vi alle elsker – men uden den ekstra olie, du skal bruge.

I en airfryer behøver mad ikke at være nedsænket i varm olie for at stege. I stedet for sprøjter du let ydersiden af ​​din mad med madolie, og den bliver sprød takket være den cirkulerende varme luft.

Varmespiralen og blæseren på en airfryer arbejder sammen. I lighed med en varmluftsovn opvarmer og cirkulerer den samtidig varm luft rundt om maden, og sprød dens ydre, mens den tilberedes indvendigt til den perfekte temperatur, ofte på halvdelen af ​​tiden efter stegning eller bagning.

Hvorfor eje en Airfryer?

Den største grund til at købe en Airfryer er for at opnå samme effekt som en frituregryde, men på en meget sundere måde. Der er dog mange andre gode grunde til at bruge en airfryer til madlavning derhjemme.

Her er et par af de vigtigste grunde til, at du måske overvejer at købe en airfryer.

1. Mindre rod

Selvom der er nogle frituregryder, der holder et fast låg på stænkene, producerer de bogstaveligt talt stadig en masse rod, der skal ryddes op. Med en frituregryde skal du skifte olie regelmæssigt og rense det fedtede, snavsede indre. For ikke at nævne, at olien ofte sprøjter rundt i køkkenet under madlavning.

Og lad os ikke engang diskutere de tidspunkter, hvor du ved et uheld vælter hele maskinen og olien hælder overalt. Ja, det har jeg gjort før. Det var en kæmpe katastrofe.

En Airfryer er meget renere, fordi der ikke er nogen rodet olie tilbage i Airfryeren, undtagen den lille smule, der kan dryppe fra maden, mens den tilberedes. Det er nemt at tørre af efter hver brug. Der er ingen sprøjt. Ikke et problem, hvis du vælter det.

2. Det er sundere end friture

Friturestegning af din mad kan tilføje en utrolig mængde kalorier og fedt til det endelige produkt. Derudover er mange olier, der bruges til friturestegning, usunde og høje i transfedtsyrer.

Luftstegning kræver på den anden side kun en lille mængde tilsat olie , hvis nogen (mange fødevarer kræver ikke olie for at tilberede godt i airfryeren). Du får stadig det sprøde ydre – for eksempel sprøde pommes frites eller løgringe – men uden de tilsatte kalorier og fedt.

3. Det er alsidigt

En elektrisk Airfryer er ikke et utroligt dyrt køkkenapparat. For omkring 1.200 kr kan du få en meget god Airfryer, der giver dig mulighed for at lave mange forskellige typer madlavning derhjemme, i ét apparat.

De bedste Airfryers giver dig mulighed for at stege, bage, grille, stege og dehydrere. Så du kan bruge det til pommes frites , en helstegt kylling , enhver form for frossen mad, pizza , endda bøf. Vi har kogt kanelsnurrer, morgenmadssandwich , muffins. Du navngiver det.

Du kan få en, der passer til din livsstil, uanset om det er en af ​​de mindste Airfryere, der ikke fylder meget i dit køkken, eller en Airfryer med dobbeltkurv, så du kan få gjort mere på samme tid.

4. Det er energi- og tidseffektivt

Airfryeren har sparet os utrolig meget tid. Den kræver ikke lang forvarmningstid, så du kan bare putte den i og koge den med det samme. Det er meget kortere tid end det tager i ovnen at gøre det samme.

For eksempel, når du laver frosne pommes frites, tager det 10 minutter at forvarme ovnen og 25 minutter at tilberede pommes frites. I airfryeren tager det kun 18 minutter at tilberede frosne pommes frites, uden forvarmningstid. Det er næsten halvdelen af ​​den tid, det tager i ovnen.

Og når vi taler om ovnen, så er det meget mere energieffektivt at bruge en airfryer end at bruge din ovn til at tilberede den samme mad. Apparatet er lille, og det tager meget mindre energi at køre det, end det ville gøre din ovn.

Det holder også rummet køligere, hvilket er et stort plus i løbet af sommeren , når du egentlig slet ikke vil bruge ovnen.

5. Det er fantastisk til at genopvarme mad

Ikke alene kan du tilberede det meste i en airfryer, genopvarmning af mad i airfryeren er en måde at gøre det endnu mere nyttigt. Der er flere fordele ved at genopvarme mad i en airfryer.

 • Det er en hurtig og nem måde at genopvarme mad på.
 • Det forhindrer maden i at overkoge eller brænde.
 • Det er nemt.
 • Det holder maden sprød og frisk smag.

Se en Airfryer i aktion

En af de bedste måder at forstå, hvordan en airfryer fungerer, er at se den i aktion. Du kan se Philips airfryer i aktion i videoen nedenfor. Dette vil vise dig, hvordan en Airfryer fungerer, og hvordan den kan gøre maden sprød uden olien fra en frituregryde.

Hvorfor bruge en Airfryer

En airfryer er en utrolig nem måde at tilberede stort set alt på. Du placerer maden i en Airfryerkurven, og varm luft cirkulerer hurtigt rundt om maden, hvilket gør maden sprød – ligesom friturestegning, men uden olien. Du kan lave alt, hvad du vil lave i ovnen.

KONKLUSION

Mange af Airfryers på markedet i dag har meget lignende funktioner, men hvis du ved, hvad du leder efter, kan du finde den perfekte til dine behov.

Vi håber, at vores velundersøgte liste vil hjælpe dig med at vælge den model, der passer til dig. Hvis du køber en, vil vi meget gerne høre,

0 Shares

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Seneste indlæg

Copy link
Powered by Social Snap