Pølser i airfryer

Preparation Time: 2 minutesCooking Time: 10 minutes

Det er super nemt og hurtigt at stege pølser i en Airfryer. Disse pølser tilberedes til perfektion på kun 10 minutter. Det er hurtigere og sviner mindre end at stege dem i en pande.

0 Shares

Italienske pølser er den perfekte go-to, når du er sulten, men ikke ved hvad du skal lave eller hvis du er for doven til at finde kogebogen frem. De udgør en god frokost, snack, aftensmad – endda en lækker morgenmad. Jeg mener, hvad er ikke at elske?

Selvom du nemt kan lave italienske pølser på et komfur, kræver det konstant overvågning over stegepanden og pølserne skal vendes i ny og næ. De bliver sprøde på siderne, der vender nedad, men ikke hele vejen rundt. Airfryeren er en meget enklere måde, hvorpå du kan tilberede pølser, og den fører til jævnt stegte og sprøde pølser.

Det eneste du skal gøre er at vende dem efter 5 minutter. At lave italienske pølser i en airfryer er super praktisk, og de får en perfekt gyldenbrun farve hele vejen rundt.

Ingredienser du har brug for

At tilberede italienske pølser i en airfryer, er det nemmeste du kan gøre. Takket være den moderne airfryer teknologi skal du kun bruge én ingrediens for at lave italienske pølser. Ja, du gættede rigtigt! Pølserne. Du behøver hverken madlavningsspray eller olie.

  • Italienske pølser: Du kan nemt få dem fra enhver købmand eller din lokale slagter. Italienske pølser findes i flere smagsvarianter. Du kan vælge hvilket mærke eller hvilken smag du foretrækker.

Selvom denne opskrift specifikt fokuserer på italienske pølser, er det ikke den eneste type pølser, du kan tilberede i airfryeren, med denne opskrift. Hvis du foretrækker andre pølser, kan du også tilberede dem, så længe de har nogenlunde samme størrelse, som en italiensk pølse, kan de tilberedes på 10 minutter. Reducer tiden for mindre pølser.

Hvordan Airfryer man italienske pølser?

At tilberede italienske pølser i en airfryer er super nemt. Hele processen tager ikke mere end 10 minutter. Her er tre enkle trin, du skal følge for at få perfekt stegte italienske pølser i en airfryer :

Trin 1: Tag pølserne ud af emballagen og læg dem i airfryerkurven. Det er okay, hvis de overlapper hinanden, hvis du vil tilberede flere pølser på én gang. Det eneste, du bør undgå er, at skære dem i halve, da deres lækre juice vil løbe ud, under stegningen.

Trin 2: Steg pølserne i cirka 10 minutter ved 190 grader C, vend pølserne halvvejs gennem tilberedningen. Når de er færdige, tages de ud af kurven og serveres.

Hvorfor bruge en Air Fryer

En airfryer er en utrolig nem måde at tilberede stort set alt på. Du placerer maden i en airfryerkurv, og varm luft cirkulerer hurtigt rundt om maden, hvilket gør maden sprød – ligesom friturestegning, men uden olie! Du kan lave alt i airfryeren, som du ville lave i ovnen.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor mange pølser kan jeg tilberede i airfryeren på én gang?

Det afhænger af størrelsen på din airfryerkurv. Men for at tilberede flere pølser på én gang, kan du stable dem oven på hinanden, eller de kan bare overlappe hinanden lidt. De vil stege fint, hvis de er stablet. Men hvis du ønsker, at pølserne skal blive brune, skal du ikke overlappe dem.

Er mine pølser klar på præcis 10 minutter?

Stegetiden for pølserne afhænger af pølsernes tykkelse. Ikke alle pølser tilberedes til perfektion på præcis 10 minutter. Vi har dog lavet en masse forskellige typer pølser i airfryeren, og alle de typiske pølser vi har lavet, har været klar på 10 minutter.

Hvis du tilbereder en særlig stor pølse eller mindre pølser, som f.eks. brunchpølser, vil de tage mere eller mindre tid hhv.

Skal man forvarme airfryeren, før man tilbereder pølser?

Jeg forvarmer aldrig min airfryer. De fleste opskrifter, som du finder online eller i opskriftsbøgerne der følger med din airfryer, anbefaler de ikke forvarmning. Kurven er så lille, at det ikke er nødvendigt. Hvis du forvarmer din airfryer, bør du skære ned på den angivne tilberedningstid.

Kan jeg tilberede veganske pølser i en airfryer?

Ja, du kan tilberede veganske pølser i airfryeren ligesom med enhver anden pølse. Jeg har stegt alle typer pølser i airfryeren og har aldrig haft problemer med, at de ikke var tilberedt perfekt.

0 Shares

Ingredients

  • Pølser "nok"

Instructions

  1. Placer pølserne i Airfryer-kurven (de må gerne røre hinanden).
  2. Indstil temperaturen til 190 grader. Indstil tilberedningstiden til 10 minutter.
  3. Halvvejs gennem tilberedningen bør du vende pølserne.
  4. Alle Airfryers har forskellig effekt og kan tilberede ved forskellige hastigheder. Du kan være nødt til at justere tiden eller temperaturen for det bedste resultat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Seneste indlæg

Copy link
Powered by Social Snap