Pizza i Airfryer m. færdiglavet pizzadej

Ærligt, jeg elsker at lave min egen pizzadej. Dog har tiden med at gå for hurtigt, og af og til køber vi en færdiglavet pizzadej, som vi laver vores pizza i Airfryeren med.

Når vi ønsker pizza, så er det altså bare nemt og hurtigt at lave i en Airfryer. Vi har købt en bageplade til vores Cosori Dual Blaze, hvor vi hurtigt kan lave 3 pizzaer med 1 færdiglavet pizzadej fra købmanden.

Fyldet styrer du helt selv, det hele handler egentlig om, at pizzaen får den perfekte varme og tid i din Airfryer.

Pizza i Airfryer med færdigkøbt pizzadej

Som du nok kan se – bliver de ikke guddommelige at se på – slet ikke når man har børn løbende omkring en mens man prøver at lave noget visuelt pænt. Men de er ligeglade – og det er jeg faktisk også her, for pizzaerne blev overraskende gode.

Den ene pizza lavede jeg med pastapuré, kogt skinke, forkogt spaghetti, ost og oregano.

Den anden blev en pizza med tomatpuré og hvidløgs-flødeost, ost, spicy salami, forkogte kartofler og et æg på toppen.

Ægget fik 4 minutter indtil at den var pæn at se på – da vi skal pizzaen ud, var den blød indvendig. Har du ikke prøvet en pizza med æg, vil jeg på det kraftigste anbefale dig at prøve det. Især hvis du er typen som jeg, der godt kan lide dressing på din pizza.

Det giver en dejlig cremet mundfuld. Mums.

Pizza i Airfryer med færdigkøbt pizzadej

Ingredients

  • 1 færdiglavet pizzadej fra købmanden
  • 1 stor dåse tomatpuré (det du tænker er nok til 2-3 pizzaer
  • 1 bøtte flødeost med hvidløg
  • 1 pk kogt skinke
  • 1 pk spicy salami
  • Revet havarti-ost nok til 3 pizzaer
  • 1-2 æg
  • Oregano
  • Evt. salt og peber på toppen

Instructions

  1. Instruktionerne er det samme for alle pizzaer i denne opskrift.
  2. Skær pizzadejen ud i størrelser der passer til din Airfryer. Den 3. pizza vil være en pizza hvor du samler den resterende pizzadej til én pizzadej.
  3. Smør tomatpuré og/eller flødeosten ud på pizzadejen.
  4. Tilføj det ønskede fyld. Osten kan du enten placere nederst eller øverst.
  5. Drys oregano på toppen samt salt og peber hvis du ønsker dette.
  6. Giv pizzaen 13-15 minutter ved 180 grader. Kig til pizzaen løbende for at sikre dig, at den ikke bliver sort på toppen.
  7. Ønsker du et æg på toppen, skal du tilføje dette, når der mangler 4-5 minutter af bagetiden. Ægget er færdigt, når alt æggehviden er blevet hvid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Seneste indlæg

3.7K views
Copy link
Powered by Social Snap