Genopvarm pizza i Airfryer

Den ultimative måde at genopvarme pizza på, er ved at genopvarme pizzaen i en airfryer! Drop mikroovnen og nyd din pizza som var den frisklavet.

Hvis du har en luftfrituregryde , er der ingen grund til at bruge nogen anden metode igen til at genopvarme daggammel pizza. Airfryeren sprøder ikke kun bundskorpen, men genopliver perfekt toppings, når den opvarmer skiven igennem. Når den udkommer, er den lige så god, som den var den første dag.

Hvordan genopvarmer du pizza i Airfryeren fra nedkølede rester? Det er så enkelt som at lægge et par skiver i Airfryer-kurven og sætte den i 3-4 minutter. Voila, perfekt genopvarmet pizza.

Vi elsker at lave hjemmelavet pizza som denne Buffalo Chicken Pizza. Ikke mere soppen pizzarester!

Hvorfor bruge Airfryeren til at genopvarme pizza?

Hvis du undrer dig, har vi prøvet alle metoderne til genopvarmning af pizza – fra ovnen til mikroovnen til en gryde på komfuret. Ovnen fungerer fint, men det tager evigheder at forvarme og virker som overkill for at genopvarme blot et par skiver.

Mikrobølgeovnen er hurtig, men den efterlader skorpen gennemblødt. En pande på komfuret får en dejlig sprød skorpe, men toppingsene bliver ikke syde – sådan som vi kan lide det.

Derfor er den bedste måde at bruge Airfryeren. Den cirkulerende luft kombineret med den lille plads i kurven giver dig mulighed for perfekt at genopvarme et par skiver pizza meget hurtigt, og det sprøder skorpen samtidig med, at det varmer toppingsene op.

Sådan genopvarmes pizza i Airfryer

Processen er super enkel. Der er ikke behov for forvarmning. Der er ingen grund til at lægge noget ned i Airfryer-kurven, såsom stanniol eller bagepapir. Maden er ikke længe nok i frituregryden til at holde fast.

Læg to skiver pizza i Airfryer-kurven, og sørg for, at de ikke overlapper hinanden. Kog ved 350° F i 3-4 minutter. Jeg synes, at 3 minutter er perfekt til en tynd skorpe, og 4 minutter er perfekt til en tykkere skorpe.

Tykker pizza kan have brug for lidt længere tid, mens tyndere pizza kan have brug for lidt kortere tid. Tjek ved 3-minutters-mærket for at måle, om det er færdigt eller ej.

Så snart den bobler og syder på toppen, er den klar til at tages ud. Hvis du lader den stå for længe, kan den blive tør og lidt brændt, så hold godt øje med den efter 3 minutter.

Skal jeg bruge olie?

Det er ikke nødvendigt at bruge olie, når du genopvarmer pizzaskiver i Airfryeren. Som det er typisk med pizza, har den nok af sit eget fedt til at holde toppingsene fra at blive tørre. Fedtet i skorpen hjælper den med at blive sprød igen uden olie.

Hvis din kurv har mistet sin non-stick, og ting har en tendens til at klæbe på den, kan du sprøjte kurven, før du tilføjer skiverne for at forhindre, at den klæber.

Skal jeg forvarme Airfryeren?

Jeg forvarmer aldrig min Airfryer. Nogle modeller kræver det, men de fleste gør det ikke. Den bedste fordel ved Airfryeren er ikke at skulle forvarme den. Du skal bare putte din mad i og lave mad efter tidspunktet i opskriften.

Tips til genopvarmning af pizza i Airfryer

  • Hvis du har en Airfryer med kurv, vil du kun kunne få plads til alt fra 2 til 6 stykker pizza ad gangen, afhængig af størrelsen på din airfryer. Forsøg ikke at stable dem, ellers vil osten klæbe dem sammen.
  • Det er ikke nødvendigt at bruge bagepapir, da belægningen i Airfryeren gør, at pizzaen ikke sidder fast.
  • Airfryerens temperaturer kan variere afhængigt af mærke og model, så hold altid øje med, om din mad er færdig før tid.
  • Forsøg ikke at tage den varme pizza ud af den varme kurv med dine hænder. Brug altid en tang eller en paletkniv til at få pizzaen ud, så du ikke brænder dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Seneste indlæg

6.7K views
Copy link
Powered by Social Snap