Crispy kylling i airfryer (strimler)

Cooking Time: 11 minutes

At tilberede crispy kyllingestykker i en Airfryer er den perfekte måde at opnå en sprød tekstur på frosne kyllingestykker på kun 11 minutter.

0 Shares

Tilberedning af kyllingestrimler i airfryeren er den perfekte måde at gå fra frossen til perfekt sprød og klar til at spise på kun 11 minutter. Disse Airfryer Chicken Strips er den perfekte improviseret middag eller eftermiddagssnack.

For mig er der ingen nemmere måde at lave frokost på, end at smide et par af disse frosne kyllingestrimler i airfryeren. De er en fantastisk frokost helt på egen hånd, men de er også perfekte til at skære ud og komme i en salat.

Du kan lave kyllingestrimler (eller fileter – kært barn har mange navne) i airfryeren lige fra pakken, eller du kan lave dine egne med en simpel paneringsproces. Uanset hvad, bliver de sprøde og saftige indeni, når de tilberedes i airfryeren.

Da vi alle kender til en travl hverdag, er denne vejledning til frosne kyllingestrimler. De skal ikke tøs op på forhånd.

Ingredienser du skal bruge

Alt du skal bruge er kyllingestrimler. Kyllingestrimler fra frost er den nemmeste måde, at tilberede dem på. Bare tag dem ud af pakken, kom dem i airfryeren og de er klar på ingen tid.

Jeg køber en pose frosne kyllingestrimler i det lokale supermarked, og den holder sig et godt stykke tid i fryseren.

Sådan laver du crispy kylling i Airfryer

Det bliver virkelig ikke nemmere end dette: Alt du skal gøre for at tilberede disse kyllingestrimler er at komme dem i airfryeren og tænde den.

Kyllingestrimlerne er allerede tilberedt med madolie, så du behøver hverken behandle kyllingen eller kurven med olie. Du behøver heller ikke at forvarme airfryeren.

Så bare kom kyllingestrimlerne i airfryeren. Sørg for, at de kun er i et enkelt lag. Tænd airfryeren for at stege ved 180°C i 11-12 minutter, indtil de har nået den ønskede sprødhed.

Hvad kan man servere med Airfryer kyllingestrimler?

Vi har et par tips til, hvad du kan servere til dine kylingestrimler.

  • Saucer og dips: Disse kyllingefileter er en perfekt snack, der passer godt til enhver sauce efter eget valg. Uanset om det er ketchup, bbq sauce, aioli, en honning-sennep dip, du kan nyde kyllingen med lige den sauce eller dip du foretrækker.
  • Server med pommes frites: Paneret kylling og pommes frites går langt tilbage! Uanset om det er pommes frites fra frost, kartoffelbåde eller søde kartoffelfritter, kan du vædde på, at du ikke kan holde fingrene fra dem.
  • Tilbehør: Andet tilbehør, der passer godt til kyllingestrimler, er en lækker salat, rosenkål og broccoli.

Kan jeg stable dem?

Jeg vil ikke anbefale at stable kyllingestrimlerne i airfryeren. Hvis du vil lave mere, bør du vente og derefter stege endnu en omgang. Dette skyldes, at når de optøs under tilberedningen, kan de hænge sammen, og så bliver de ikke sprøde på siderne.

Der skal være lidt luft mellem hvert kyllingestykke, for at kyllingen bliver sprød på alle sider. Det bedste resultat opnås derfor ved at tilberede dem i kun ét lag.

Temperatur for forbehandlet kylling

Alle airfryers er forskellige, så din kylling har måske brug for lidt mere eller mindre tid, før den er færdigstegt, men de fleste kyllingestrimler, inklusiv Tysons, er allerede forbehandlet. Du skal bare sørge for, at din kylling har en kernetemperatur på 75ºC. Du kan bruge et kødtermometer til at fastslå temperaturen.

Hvorfor bruge en Airfryer

En airfryer er en utrolig nem måde at tilberede stort set alt på. Du placerer maden i airfryerkurven, og varm luft cirkulerer hurtigt rundt om maden, hvilket gør maden sprød – ligesom ved friturestegning, men uden olie! Du kan lave alt i airfryeren, som du ville lave i ovnen.

0 Shares

Ingredients

  • 1 pose frosne kyllingestrimler

Instructions

  1. Placer de frosne kyllingestrimler i Airfryer-kurven og steg dem ved 180 grader, indtil de har nået den ønskede sprødhed.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Seneste indlæg

Copy link
Powered by Social Snap